Babaváró ajándékötletek

Hirdetés
Hirdetés

2019.06.25.

Cikkek

Mit ajándékozzunk egy születendő babának?


Babaváró ajándékötletek

Akár a baráti körödbe érkezik egy új kisbaba, akár a család bővül éppen, érdemes lehet az anyukát és a születendő babát is megajándékozni valami kedvességgel. De mit érdemes választani egy kisbabának, aki talán még meg sem született? Mutatjuk!


A babaváró ajándékötletek között az egyik legnépszerűbb termékcsoport mindenképp az alvós játékok, alvókák és rongyik, gyongyik. A kisbabák és a tipegő korú babák is előszeretettel ragaszkodnak egy-egy ilyen tárgyhoz, amelyet aztán akár egész életükben is emlékként őriznek majd. Érdemes azonban ezek beszerzését a közeli rokonoknak engedni – így ha csupán távoli ismerős vagy, ezt hagyd másra.

 

A csörgők és rágókák szintén nagyon jó ajándékötletek, amelyekből bőven elfér több is egy kisbabás háztartásban. Ha kis értékű ajándékötletet keresel babáknak, akkor ez tökéletes választás!

 

Ha szeretnél egy kicsit nagyobb, szórakoztatóbb játékötletet találni a kisbaba számára, a különböző fejlesztő játszó szőnyegek is szuper ötletnek bizonyulnak. Ezek a színes, gyakran zenélő játékszőnyegek nagy népszerűségnek örvendenek a babák és az anyukák körében is! 

 

A kellemes hangokat kiadó, zenélő játékok egyébként is mindig tuti tippként szolgálnak, ha babaváró ajándékokat keresel. Ezek nem csak lenyugtatják, leterelik a kisbaba figyelmét, de a fejlődésükhöz is nagyban hozzájárulnak. 
 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Bemutatjuk a legszebb vacsorahelyszínt a Városligetben!

Tovább


Nem egyszerű tökéletes helyszínt találni, ha egy romantikus vacsorahelyet keresel, ezért segítünk ebben! Bemutatjuk a legjobb helyszínt a romantikus vacsorához! 

Drón vásárlás 2019

Legjobb drónok 2019


A technológiai újításoknak köszönhetően megjelentek a drónok a piacon, és ahogy megjelentek, már el is terjedtek. Szinte mindenkinek van egy barátja, aki drónozik, vagy drónozott már valaha, sokan kész vagyonokat ölnek ebbe a...