Mutatunk egy igazán különleges éttermet Budapesten!

Hirdetés
Hirdetés

2018.02.24.

Cikkek

Egy különleges étterem a főváros szívében


Mutatunk egy igazán különleges éttermet Budapesten!

Budapesten manapság számtalan éttermet találunk, ám igazán különleges és egyedi étterem nem sok létezik a fővárosban. Ha egy fantasztikus helyen vacsoráznál egyet, itt a helyed! 


Budapesten egyáltalán nem egyszerű különleges éttermet találni, ezért mutatunk most egy igazán fantasztikus helyet nektek!  A Városliget Café & Restaurant tökéletes választás egy finom ebéd vagy egy vacsora elfogyasztására, de akár egy frissítő limonádét vagy kávét is választhatsz egy kiadós séta után a teraszon megpihenve.

 

Az étteremből csodálatos kilátás nyílik a tóra és az egyik legromantikusabb várunkra, a Vajdahunyad várára, ezzel egy igazán különleges helyszínné válik. A varázslatos panoráma, a különleges ételek, a jó minőségű borok igazán felejthetetlenné teszik az estét. 

 

Ha szeretnél többet megtudni erről a szuper helyről, kattints ide: különleges étterem Budapesten

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Bemutatjuk a legszebb vacsorahelyszínt a Városligetben!

Tovább


Nem egyszerű tökéletes helyszínt találni, ha egy romantikus vacsorahelyet keresel, ezért segítünk ebben! Bemutatjuk a legjobb helyszínt a romantikus vacsorához! 

Néhány hasznos téli divattipp, amit érdemes alkalmaznod

Tovább


A téli időszakban nem olyan egyszerű csinosan és divatosan öltözködni, hiszen a hidegben sok réteg ruhára van szükségünk. A következőkben ezért mutatunk néhány divattippet a téli szezonra, amit érdemes alkalmaznod!