Válaszd te is az akácfa kerítést!

Hirdetés
Hirdetés

2018.02.19.

Cikkek

Modern fa kerítés


fakerítés

Kerítést szeretnél, de nem tudod milyet válassz? Napjainkban nagy elterjedtek a minimál és modernt stílusú fakerítések. 


Ezeknek a kerítésnek a jellegzetessége, hogy nem függőlegesen, hanem vízszintesen helyezik el a vékonyabb fa léceket, hanem vízszintesen.

Ha fontos szempont, hogy minél kevésbé lássanak be udvarjába, akkor ez egy tökéletes választás lehet. Ennél a stílusnál érdemes odafigyelni, hogy a falécek minél sűrűbben legyenek téve, vagyis kevés házagot hagyva egymás között, vagy pedig változó méretű hézagot hagyva, hogy udvarunk ne úgy fessen, mint egy elkerített ló karám. 

Az európai fafajok közül, az akácfa a leginkább időtálló, és legjobb minőségű fajfata, ezért érdemes ebből készíteni kerítését. Az jól elkészített akácfa kerítés, kiválóan ellenáll a nedvességnek és a napsütésnek is, így az időjárás sem fogja megviselni. 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Bemutatjuk a legszebb vacsorahelyszínt a Városligetben!

Tovább


Nem egyszerű tökéletes helyszínt találni, ha egy romantikus vacsorahelyet keresel, ezért segítünk ebben! Bemutatjuk a legjobb helyszínt a romantikus vacsorához! 

Néhány hasznos téli divattipp, amit érdemes alkalmaznod

Tovább


A téli időszakban nem olyan egyszerű csinosan és divatosan öltözködni, hiszen a hidegben sok réteg ruhára van szükségünk. A következőkben ezért mutatunk néhány divattippet a téli szezonra, amit érdemes alkalmaznod!