Előnytelen ruhák, amiket jobb, ha kerülsz!

Hirdetés
Hirdetés

2018.11.02.

Cikkek

Ruhadarabok, amik a legtöbb nőn előnytelenül mutatnak


Előnytelen ruhák, amiket jobb, ha kerülsz!

Vannak olyan ruhák, amiket jobb elkerülni, hiszen szinte semmilyen alkaton sem mutatnak jól. Bemutatjuk, hogy melyek ezek!


Hatalmas pöttyök

A hatalmas pöttyök szinte senkinek sem állnak jól, ráadásul a nagy minták csak teltebbnek mutatnak. Érdemes inkább a kisebb mintázatot választanod.

 

Túl mini ruhák

A túlzottan mini ruhák szinte senkinek sem állnak jól, hiszen egy ilyen ruhadarabbal könnyedén közönségesnek tűnhetsz. Érdemes inkább kicsivel térd fölé érő ruhákat választanod.

 

Halásznadrág

A halásznadrág szinte senkinek sem áll jól, ezért nem véletlen, hogy szinte már teljesen kiment a divatból. Ez a fazon teljesen összenyomja az alakot, így az alacsony lányoknak kifejezetten érdemes kerülniük.

 

Túlméretezett ruhadarabok 

A legtöbb molett nő elköveti azt a hibát, hogy túlméretezett ruhadarabokban rejti el az alakját, pedig ezzel optikailag csak szélesítik magukat. Ha még keresed a tökéletes ruhát molettként, látogass el a Wannabee molett divat oldalára, ahol csinos, nőies ruhadarabok várják a telt nőket. 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Bemutatjuk a legszebb vacsorahelyszínt a Városligetben!

Tovább


Nem egyszerű tökéletes helyszínt találni, ha egy romantikus vacsorahelyet keresel, ezért segítünk ebben! Bemutatjuk a legjobb helyszínt a romantikus vacsorához! 

Néhány hasznos téli divattipp, amit érdemes alkalmaznod

Tovább


A téli időszakban nem olyan egyszerű csinosan és divatosan öltözködni, hiszen a hidegben sok réteg ruhára van szükségünk. A következőkben ezért mutatunk néhány divattippet a téli szezonra, amit érdemes alkalmaznod!