Pályázatírás, pályázat nyerés, minden amit tudnod kell a pályázatokról.

Hirdetés
Hirdetés

Cikkek

2017.07.18.


helyes viselkedés üzleti ebéden

helyes viselkedés üzleti ebéden

Amennyiben üzleti ebédre vagyunk hivatalosak, akkor néhány alapvető illemszabállyal tisztában kell lennünk, amennyiben ezeket nem tartjuk be, a partnerünknek meglesz rólunk a véleménye.

2017.07.09.


Bemutatjuk, hogy hogyan öltözködj a munkahelyeden molettként!

Így lehetsz telt alkattal is igazán csinos a munkahelyeden

Molettként nincs egyszerű dolgod az öltözködésben, hiszen a boltok kínálata nem túl kedvező a teltkarcsú hölgyeknek. Bemutatjuk, hogy mit érdemes viselned a munkahelyeden! 

2017.06.30.


nyaralás olcsóbban

Ilyen helyet válasszunk, ha kevés pénzből nyaralnánk

Itt a nyár, mindenkitől azt hallgatod, hogy hova megy nyaralni, te pedig jóformán még a Duna-partra sem jutsz ki? Nézd meg mit tehetsz ellene!

2017.06.26.


Nézd meg a legszebb látnivalókat Budapesten!

Ezek a legszebb látnivalók Budapesten

Budapest egy igazán csodálatos város, ahol számtalan gyönyörű nevezetességet tekinthetünk meg.  Bemutatjuk, hogy melyek azok a látnivalók, amiket te sem hagyhatsz ki, ha a fővárosban jársz! 

2017.06.22.


Az akác felhasználása

A Magyarországon is honos és közkedvelt fafajta, az akác sokoldalúan felhasználható. Nem csak az illatos virágaiból származó mézre kell ilyenkor gondolnunk, építőanyagként, burkolatként a törzse az egyik legjobb választás.

2017.06.22.


legszebb teraszburkolat

A legszebb teraszburkolatok

Ha nem csak otthonunkat, hanem kertünket is szeretnénk otthonossá varázsolni, akkor érdemes a teraszunkkal kezdeni ezen utóbbi kicsinosítását. Egy csodálatos terasszal pedig megalapozhatjuk a kert elbűvölő hangulatát. Megmutatjuk két kedvencünket.

2017.06.22.


viselkedés az üzleti rendezvényen

Így viselkedj egy üzleti rendezvényen

Ha egy üzleti rendezvényre vagy hivatalos, beszéljünk itt akár egy céges vacsoráról, akár a karácsonyi céges buliról, akkor vannak bizonyos íratlan szabályok, amelyeket be kell tartanod a viselkedés terén. Ezeket feltétlenül fogadd meg, ha nem szeretnél kellemetlen helyzetbe kerülni kollégáid előtt.

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:
Hirdetés
Bemutatjuk a legszebb vacsorahelyszínt a Városligetben!

Tovább


Nem egyszerű tökéletes helyszínt találni, ha egy romantikus vacsorahelyet keresel, ezért segítünk ebben! Bemutatjuk a legjobb helyszínt a romantikus vacsorához! 

Ezeknek az ajándékoknak örülnek legjobban a kislányok

Legjobb karácsonyi ajándékok kislányok számára


Karácsonyi ajándékot keresel egy kislánynak, de nem tudod, hogy egy óvodás vagy kisiskolás lány minek örülne igazán? Nincs is jobb választás, mint egy jégvarázsos játék. A népszerű gyerekfilm második része ugyanis most...