Pályázatírás, pályázat nyerés, minden amit tudnod kell a pályázatokról.

Hirdetés
Hirdetés

Cikkek

2017.06.30.


nyaralás olcsóbban

Ilyen helyet válasszunk, ha kevés pénzből nyaralnánk

Itt a nyár, mindenkitől azt hallgatod, hogy hova megy nyaralni, te pedig jóformán még a Duna-partra sem jutsz ki? Nézd meg mit tehetsz ellene!

2017.06.26.


Nézd meg a legszebb látnivalókat Budapesten!

Ezek a legszebb látnivalók Budapesten

Budapest egy igazán csodálatos város, ahol számtalan gyönyörű nevezetességet tekinthetünk meg.  Bemutatjuk, hogy melyek azok a látnivalók, amiket te sem hagyhatsz ki, ha a fővárosban jársz! 

2017.06.22.


Az akác felhasználása

A Magyarországon is honos és közkedvelt fafajta, az akác sokoldalúan felhasználható. Nem csak az illatos virágaiból származó mézre kell ilyenkor gondolnunk, építőanyagként, burkolatként a törzse az egyik legjobb választás.

2017.06.22.


legszebb teraszburkolat

A legszebb teraszburkolatok

Ha nem csak otthonunkat, hanem kertünket is szeretnénk otthonossá varázsolni, akkor érdemes a teraszunkkal kezdeni ezen utóbbi kicsinosítását. Egy csodálatos terasszal pedig megalapozhatjuk a kert elbűvölő hangulatát. Megmutatjuk két kedvencünket.

2017.06.22.


viselkedés az üzleti rendezvényen

Így viselkedj egy üzleti rendezvényen

Ha egy üzleti rendezvényre vagy hivatalos, beszéljünk itt akár egy céges vacsoráról, akár a karácsonyi céges buliról, akkor vannak bizonyos íratlan szabályok, amelyeket be kell tartanod a viselkedés terén. Ezeket feltétlenül fogadd meg, ha nem szeretnél kellemetlen helyzetbe kerülni kollégáid előtt.

2017.03.10.


A legjobb budapesti éttermek

A legjobb budapesti éttermek

Hol találhatóak a legjobb budapesti éttermek? Bemutatjuk a mi top hármas listánkat, ahova szerintünk mindenképp érdemes ellátogatnod, ha Budapesten jársz!

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:
Hirdetés
Bemutatjuk a legszebb vacsorahelyszínt a Városligetben!

Tovább


Nem egyszerű tökéletes helyszínt találni, ha egy romantikus vacsorahelyet keresel, ezért segítünk ebben! Bemutatjuk a legjobb helyszínt a romantikus vacsorához! 

Néhány hasznos téli divattipp, amit érdemes alkalmaznod

Tovább


A téli időszakban nem olyan egyszerű csinosan és divatosan öltözködni, hiszen a hidegben sok réteg ruhára van szükségünk. A következőkben ezért mutatunk néhány divattippet a téli szezonra, amit érdemes alkalmaznod!