Pályázatírás, pályázat nyerés, minden amit tudnod kell a pályázatokról.

Hirdetés
Hirdetés

Cikkek

2019.06.25.


Babaváró ajándékötletek

Mit ajándékozzunk egy születendő babának?

Akár a baráti körödbe érkezik egy új kisbaba, akár a család bővül éppen, érdemes lehet az anyukát és a születendő babát is megajándékozni valami kedvességgel. De mit érdemes választani egy kisbabának, aki talán még meg sem született? Mutatjuk!

2019.06.17.


Így válassz alkalmi ruhát, ha egy kicsit teltebb vagy

Így válassz alkalmi ruhát, ha egy kicsit teltebb vagy

A molett hölgyeknek nincs egyszerű dolguk, ha divatosan szeretnének öltözködni, hiszen a boltok kínálata nem túl kedvező számukra. Érdemes olyan helyen körülnézned, ahol kifejezetten a molett testalkatú hölgyeknek gyártanak ruhákat.

2019.03.25.


Így szerezhetsz több vásárlót weboldaladra

Így szerezhetsz több vásárlót weboldaladra

Weboldalt, webshopot üzemeltetsz, és szeretnél is belőle megélni? Mutatjuk, melyek a legfontosabb lépések, hogy weboldalad valóban készen álljon a profittermelésre!

2018.11.02.


Előnytelen ruhák, amiket jobb, ha kerülsz!

Ruhadarabok, amik a legtöbb nőn előnytelenül mutatnak

Vannak olyan ruhák, amiket jobb elkerülni, hiszen szinte semmilyen alkaton sem mutatnak jól. Bemutatjuk, hogy melyek ezek!

2018.10.25.


Bemutatjuk, hogy mire érdemes figyelned egy üzleti vacsoránál!

Erre figyelj az üzleti vacsora szervezésénél!

Az üzleti vacsora az üzleti élet egyik legfontosabb eseménye, amihez természetesen egy tökéletes vacsorahelyszín dukál. Bemutatjuk Budapest legjobb üzleti vacsorahelyszínét! 

2018.06.07.


Pályázatírás, jó pályázat, pályázat nyerés

A jó pályázat felépítése

Érdekel, hogy hogyan írj jó pályázatot? Tippekre, segítségre van szükséged, hogy pályázatot nyerj? Mi támogatunk a pályázatod felépítésének megalkotásában és elmondjuk mire érdemes figyelned!

2018.03.01.


Nézd meg, hogy mit takar a business formal öltözködés!

Mit takar a business formal öltözködés?

A business formal egy lazább öltözködési elvárás a dress code terén. Ha szeretnéd megtudni, hogy mi tartozik ebbe, akkor olvasd el cikkünket! 

2018.02.27.


Ismerd meg Budapest legjobb éttermét!

Budapest egyik legjobb étterme: a Salon étterem

Egy igazán jó éttermet keresel a főváros szívében? Itt az idő, hogy megismerd a Salon éttermet, ahol igazi gasztronómiai különlegességek várnak rád! 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:
Hirdetés
Bemutatjuk a legszebb vacsorahelyszínt a Városligetben!

Tovább


Nem egyszerű tökéletes helyszínt találni, ha egy romantikus vacsorahelyet keresel, ezért segítünk ebben! Bemutatjuk a legjobb helyszínt a romantikus vacsorához! 

Ezeknek az ajándékoknak örülnek legjobban a kislányok

Legjobb karácsonyi ajándékok kislányok számára


Karácsonyi ajándékot keresel egy kislánynak, de nem tudod, hogy egy óvodás vagy kisiskolás lány minek örülne igazán? Nincs is jobb választás, mint egy jégvarázsos játék. A népszerű gyerekfilm második része ugyanis most...