Pályázatírás, pályázat nyerés, minden amit tudnod kell a pályázatokról.

Hirdetés
Hirdetés

Cikkek

2016.10.25.


Bemutatjuk a legszebb vacsorahelyszínt a Városligetben!

A legszebb vacsorahelyszín a Városligetben

Nem egyszerű tökéletes helyszínt találni, ha egy romantikus vacsorahelyet keresel, ezért segítünk ebben! Bemutatjuk a legjobb helyszínt a romantikus vacsorához! 

2019.12.04.


Ezeknek az ajándékoknak örülnek legjobban a kislányok

Ez a legjobb karácsonyi ajándék kislányoknak idén

Karácsonyi ajándékot keresel egy kislánynak, de nem tudod, hogy egy óvodás vagy kisiskolás lány minek örülne igazán? Nincs is jobb választás, mint egy jégvarázsos játék. A népszerű gyerekfilm második része ugyanis most jelent meg a mozikban, így a legtöbb kislány újra jégvarázs lázban ég.

2019.11.29.


Karácsonyi buli szervezése lépésről-lépésre

Hogyan szervezd meg a tökéletes céges karácsonyi partyt?

A legtöbb munkahelyen minden év végén, karácsony előtt tartanak egy karácsonyi ünnepséggel egybevont évértékelőt. Ha nálatok is ez a szokás, és éppen téged bíztak meg a megszervezésével, akkor most jól figyelj, mert adunk néhány ötletet, hogy hogyan csináld!

2019.11.25.


klíma beszerelés

Mire figyeljünk a klíma beszerelésénél?

A klímaszerelés során több dologra is érdemes odafigyelni, hogy ne járjunk pórul és mindenképp olyan klímát kapjunk, amely hosszú távon is jól teljesít.

2019.10.24.


Drón vásárlás 2019

Melyik drónt vegyem meg?- Segítünk!

A technológiai újításoknak köszönhetően megjelentek a drónok a piacon, és ahogy megjelentek, már el is terjedtek. Szinte mindenkinek van egy barátja, aki drónozik, vagy drónozott már valaha, sokan kész vagyonokat ölnek ebbe a tevékenységbe, de vannak, akik csak gyerekeik miatt vesznek meg egy-egy modellt. Egy biztos a...

2019.09.25.


Itt az új DJI Osmo Action

Itt az új DJI Osmo Action! Új kihívóra akadt a GoPro?

A DJI a drónozás szerelmeseinek biztosan nem ismeretlen márka, hiszen a 2006 óta piacon lévő vállalat ezt a terepet uralja. Drónjaik méltán népszerűek a vásárlók körében, de ez nem volt nekik elég, pár éve elkezdtek videózáshoz és fotózáshoz szükséges eszközöket is gyártani. Ennek eredményeképpen...

2019.09.25.


Klímaszerelés

Milyen céget válassz klímaszerelésre?

Összefoglaltuk milyen szempontokat mérlegelj és hogyan dönts a klímaberendezés és annak beszerelése kapcsán úgy, hogy megérje befektetésed.

2019.06.25.


középkategóriás drón

A legjobb drón a középmezőnyben: ha nem akarsz fél millió forint körül költeni, de komoly gépre vágysz

Egyre több drónnal árasztják el a piacot, azonban eddig csak a profi, és a kezdő drónok közül választhattunk. Most végre megérkezett egy drón, ami nagy hiánypótlás a piacon, hiszen a profi tulajdonságokat ötvözi a kezdő drónok áraival. 

Cikkek  | 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:
Hirdetés
Bemutatjuk a legszebb vacsorahelyszínt a Városligetben!

Tovább


Nem egyszerű tökéletes helyszínt találni, ha egy romantikus vacsorahelyet keresel, ezért segítünk ebben! Bemutatjuk a legjobb helyszínt a romantikus vacsorához! 

Ezeknek az ajándékoknak örülnek legjobban a kislányok

Legjobb karácsonyi ajándékok kislányok számára


Karácsonyi ajándékot keresel egy kislánynak, de nem tudod, hogy egy óvodás vagy kisiskolás lány minek örülne igazán? Nincs is jobb választás, mint egy jégvarázsos játék. A népszerű gyerekfilm második része ugyanis most...