Hogyan szervezd meg a tökéletes céges karácsonyi partyt: céges karácsonyi party szervezésének lépései

Hirdetés
Hirdetés

2019.11.29.

Cikkek

Hogyan szervezd meg a tökéletes céges karácsonyi partyt?


Karácsonyi buli szervezése lépésről-lépésre

A legtöbb munkahelyen minden év végén, karácsony előtt tartanak egy karácsonyi ünnepséggel egybevont évértékelőt. Ha nálatok is ez a szokás, és éppen téged bíztak meg a megszervezésével, akkor most jól figyelj, mert adunk néhány ötletet, hogy hogyan csináld!


Milyen típusú rendezvény lesz?

Milyen típusú lesz a rendezvény, egy önfeledt baráti összejövetel, vagy inkább egy komoly üzleti est? Először ezt kell eldönteni, minden mást ehhez kell igazítani: a helyszínt, az időpontot, a meghívók szövegezését, stílusát, a programokat, a cateringet, és még sorolhatnánk. 

 

A legfontosabb, hogy találd meg a megfelelő helyszínt!

Ha megtalálod a megfelelő rendezvényhelyszínt az üzleti karácsonyi partyhoz, és évértékelőhöz, akkor mondhatni utána már egyszerű dolgod lesz. És nem, senki sem szeretne abban az irodában ünnepelni, ahol a mindennapjait tölti. Egy ilyen rendezvényhez egy hozzá illő helyszín dukál! Vedd figyelembe a létszámot, és a kollégák igényeit is. Azt is vedd figyelembe, hogy ne kelljen a világ végére utazni, mert senki sem szeretne onnan hazajutni az éjszaka közepén, egy belvárosi rendezvényhelyszín (https://goose.hu/uzleti-rendezvenyhelyszin.html) tökéletes választás lehet.

 

Szervezd meg a műsort!

Ilyenkor biztosan a vezetők szeretnének pár szót szólni az alkalmazottakhoz, járj utána, hogy szükségük van e valamilyen eszközökhöz, például mikrofon, vagy diavetítő, ha igen akkor biztosítsd ezeket, sőt a rendezvény kezdete előtt próbáld is ki őket! A többi program szervezésénél vedd figyelembe, hogy milyen korúak kollegáid, mi érdekli őket! Egy idősebbekből álló társaság nem feltétlen fog örülni a legújabb tini sztárnak, de ugyanígy a fiatalok nem fogják díjazni az operett énekeseket.

 

Tájékoztass mindenkit időben!

A tökéletes estéhez az is hozzátartozik, hogy mindenki időben értesül a történésekről. Nem elég az időpontot megmondani, ugyanennyire fontos a helyszín, javaslat az öltözetre, és megjelenésre, a várható programok, az étkezési lehetőségek, és a várható befejezés is, mert mindenki csak ezen információk tudtán tud megfelelően előkészülni. 
 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Bemutatjuk a legszebb vacsorahelyszínt a Városligetben!

Tovább


Nem egyszerű tökéletes helyszínt találni, ha egy romantikus vacsorahelyet keresel, ezért segítünk ebben! Bemutatjuk a legjobb helyszínt a romantikus vacsorához! 

Ezeknek az ajándékoknak örülnek legjobban a kislányok

Legjobb karácsonyi ajándékok kislányok számára


Karácsonyi ajándékot keresel egy kislánynak, de nem tudod, hogy egy óvodás vagy kisiskolás lány minek örülne igazán? Nincs is jobb választás, mint egy jégvarázsos játék. A népszerű gyerekfilm második része ugyanis most...