Nézd meg, hogy mit takar a business formal öltözködés!

Hirdetés
Hirdetés

2018.03.01.

Cikkek

Mit takar a business formal öltözködés?


Nézd meg, hogy mit takar a business formal öltözködés!

A business formal egy lazább öltözködési elvárás a dress code terén. Ha szeretnéd megtudni, hogy mi tartozik ebbe, akkor olvasd el cikkünket! 


Manapság egyre több helyen találkozhatunk a dress code fogalmával, bár tény, hogy ezzel kapcsolatban sokkal lazábbak az elvárások az utóbbi időben. Nézzük, hogy mit jelent a nők és mit jelent a férfiak esetében a business formal kifejezés! 

 

Business formal a férfiak esetében 

A férfiaknál sötét öltönyöt jelent, valamint nyakkendőt. Az urak esetében megegyezik a Semi-Formallal.

 

Business formal a nők esetében 

Nők esetében a koktélruha, valamint a kosztüm a legjobb választás, ha erről a dress coderól beszélünk. Egy kicsit elegánsabb megjelenést igényel, mint a hétköznapi irodai öltözék. A ruha ebben az esetben nem lehet kivágott. 

 

Ha szeretnéd tudni, hogy milyen ruhát, hogyan érdemes viselned, ha igazán stílusos akarsz lenni, akkor kattints ide: Így hordd 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés
Bemutatjuk a legszebb vacsorahelyszínt a Városligetben!

Tovább


Nem egyszerű tökéletes helyszínt találni, ha egy romantikus vacsorahelyet keresel, ezért segítünk ebben! Bemutatjuk a legjobb helyszínt a romantikus vacsorához! 

Néhány hasznos téli divattipp, amit érdemes alkalmaznod

Tovább


A téli időszakban nem olyan egyszerű csinosan és divatosan öltözködni, hiszen a hidegben sok réteg ruhára van szükségünk. A következőkben ezért mutatunk néhány divattippet a téli szezonra, amit érdemes alkalmaznod!